Välkommen hit!

Så kul att du kommer på besök :)


måndag 2 november 2015

Sanningen!!!

Jaa, jag har då inte vart inspirerad eller alls sugen på att göra något inlägg på flera år, men ibland är det allt bra att ha en blogg liggandes på nätet så man kan få avreagera sig lite...
Jag ber tusen ggr om ursäkt pappa, för att jag kommer riva i gamla sår. Men sen min lillasyster ringde mig för ett par dagar sedan, upprörd som få, över skitsnack, som tydligen fortfarande cirkulerar, så har det här gått runt runt i huvudet... Det gör ont att veta att min älskade pappa aldrig fick lov att få fram sanningen, utan bara fick ta all skit i allt som hände!
Så jag tänkte jag berättar, det jag vet, min sida av sakerna som hände, från 06-07, och fram till.... idag?
Min pappa, världens snällaste, alla som känner honom kan bara hålla med. De som inte känner honom har säkert inget emot att fortsätta snacka sin skit. Gäller framförallt byhålan där allt startade, samt Borås Stads anställda aka. djungeltelegrafen. Finns dock alltid undantag, som frågat vad som verkligen hände, men dessa exemplar är få!

Han jobbade inom vården i ca 22 år, på sjukhus, sjukhem, med dementa och förståndshandikappade. Hans störta fel vart väl att han brytt sig lite för mycket, och haft svårt att alltid lämna jobbet på jobbet.
Han jobbade som en gnu för familjens skull, tog extrauppdrag som god man, satt med i styrelse, samt tog åt sig politiska uppdrag. Ändå hade han tid för familjen.
så en dag 2007 så förändrades detta. Han fick ett telefonsamtal från sin chef G.M. Där hon sa att han inte skulle komma till jobbet mer, pga utredning. Han förstod ingenting. Fick senare förklarat för sig att det vart pga anmälningar från boende, på stället han jobbat på några månader.
Allt eftersom tiden gick blev anmälningarna grövre och fler. Han kunde inte göra motanmälan, då A.K som kört igång kalaset stod skyddad under LSS.

Vill bara få med som kort förklaring här, att dagarna innan detta hände så hade pappa skällt ut vederbörande, för att hon lämnat sitt husdjur åt sitt öde, för att åka och hälsa på sin syster under några dagar. Samma syster som berättat för henne att man kan få ut skadestånd om man kan fälla nån för våldtäkt tex.

Och ja, pappa blev fälld för sexuellt utnyttjande m.m. UTAN bevis!

Det började när fröken A.K kom till byhålan här, till gruppboendet som skulle fungera som ett skyddat boende åt henne, efter hot från hennes pappa. Ingen fick nämna henne vid namn, eller säga vart hon fanns. Hon var så orolig att det bestämdes att det skulle vara dubbelbemannat under tiden hon fanns där. En personal som skulle finnas för henne, utöver vanlig jour.
Enligt det sista i anmälningarna så skulle pappa enligt henne varit på henne över 100 ggr...  Nu har det gått lite tid sen dess, men vi räknade på pappas schema, och jag tror vi kom fram till att han hade jobbat 87 nätter under perioden hon angav, varav ca 70 st var dubbelbemannade. Ska tilläggas att han under perioden jobbade några månader som enhetsansvarig för boenden i borås, och under perioden inte jobbade i byhålan alls då.
Inte för att det förhindrade A.K att komma och hälsa på hos mor å far varje helg i princip, då de bodde ca 1 km från boendet. Hon sa även vid ett par tillfällen att hon önskade att mamma och pappa hade varit hennes mamma och pappa, men det fick vi ju inte säga i rätten, för det var ju jäv.

Hon satt och skrattade sig igenom hela första rättegången!
Åklagaren försökte få henne att framstå som en oskyldig vacker pudding som pappa inte kunde motstå! Hon har förstånd som en 12åring kanske, och inte den vackraste på denna planet.
Allt hon anklagade pappa för, hade hon tidigare suttit och berättat för pappa (och kanske någon mer på boendet) att hennes dåvarande pojkvän hade utsatt henne för).
Men under rättegången spelade hon oskyldigt offer, hon sa att hon inte tål beröring från killar. Ändå stod hon å hennes dåvarande och klemade på varann i pausen nere i trappen när hon trodde att ingen såg.
Hon hävdade att det aldrig funnits någon hotbild mot henne från hennes pappa, men kunde inte ge en vettig förklaring till varför hon då skulle bo där under dubbelbemanning.
Visste ni att rätts-tekniska gick över hennes madrass 2 ggr(!) mm för mm för att leta DNA, men hittade aldrig något? Det är samma madrass som hon hade under hela tidsperioden då detta skulle utspelat sig.
Hon förklarade i rätten att hon var sååå rädd för pappa och att han tvingade henne att vara med oss och fira jul, 2 år i rad! Konstigt att jag har foton på henne där hon sitter och ler, och hon var överlycklig för alla julklappar och mat hon fick här. Vi behandlade henne som en syster!
De flesta som var med och vittnade hade inget ont att säga om pappa, eller hans jobb. De hade inte sett någon beteendeförändring hos varken pappa eller A.K, och kunde inte begripa vart hon hade fått det ifrån.
En del, som vägde tungt, var vittnesmålet från en newbie inom vården. fröken L.W. Jag undrar om du skulle hävda samma sak idag, flera år senare... Du stod i rätten och hävdade att förståndshandikappade människor aldrig ljuger.
Jag trodde seriöst jag skulle kräkas och sätta i halsen på en gång... dom ljuger aldrig...
dom ljuger aldrig...
TRO FAN ATT DOM LJUGER! Däremot kan dom inte se vilka konsekvenser det kommer ge.

Så nu sitter vi här, flera år senare. Pappa har skulder, stora skulder, pga en liten, äcklig, lögnare. Folk som fortfarande, 5 år efter avtjänat straff för nåt han inte gjort, snackar skit och dynga.

Detta är bara en kortfattad variant, är någon intresserad kan jag berätta alla smaskiga detajler om pappas förstörda liv, hur han blev utfryst, av med alla uppdrag och inkomster, alla blickar och hårda ord i tidningar, bloggar m.m. Från folk som vet nada. Hur dåligt han mådde, att jag fick hjälpa honom med allt från läkarbesök, till kontakt med advokat (som för övrigt var världens absolut sämsta!!, anlita ALDRIG Swedberg).
Har noll förtroende för sveriges rättsväsende efter detta. Dömma en människa utan några som helst bevis.
Hojta gärna, kan dela med mig av privata foton. Lägger jag upp det här skulle jag bli anmäld, så kul ska vi inte ha!



Älskar min pappa, du är världens bästa! Vi har inte tvivlat en sekund!

3 kommentarer:

  1. Det är så fruktansvärt...
    Man blir illamående!
    Kramar om Er alla! <3
    //Marina

    SvaraRadera
  2. Vet att det finns många föräldrar som ljuger för sina barn men det finns även många vuxna som lever dubbel liv (Alltså ett liv mot familjen och ett annat vid sidan om) Sen kan man även undra över hur du skulle må själv om du blev utsatt för övergrepp... Hade du då hoppats på att förövaren får gå fri om det skulle va en familjefar då dom tycker han är den bästa som finns och aldrig gör nått fel.. Många utsatta mår väldigt dåligt och sen ska man inte anklaga folk med handikapp för att dom ljuger för visst kan folk göra men det är vanligt bland både handikappade och vanligt folk men många pratar även sanning och det är rätten som avgör vad dom känner är sanning och inte och även vad som har hänt då det är rätten som bestämmer och inte nån annan men tyvärr är det vanligt nu att folk tror sig veta allt..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är mycket möjligt. Men tjejen i det här fallet kom och hälsade på oss nästan varje vecka. Sa att hon önskade att mamma och pappa vore hennes föräldrar. Bönade och bad och tjatade på min pappa om att få följa med när han skulle åka utomlands med sin bror. Blev skitsur när han sa nej.
      Hon var med och firade jul två år i rad. Har bilder på henne där hon sitter och ler och umgås med alla. I rätten sa hon att hon va konstant rädd och pappa tvingade henne. Hon gick självmant hit!!! Blir så arg... fanns inga som helst bevis på nåt vis. Ingen i personalen som sett ändrade beteende eller att hon ens skulle varit lite rädd. Hon smsade pappa nästan varje dag. Bevisning som inte fick tas upp. Fuck det svenska rättssystemet! Döm de som verkligen gjort nåt hemskt istället.

      Radera